Ekonomický rozmer diplomacie - Knapik, Peter
Názory na ekonomický rozmer diplomacie v zahraničí a v SR. Presadzovanie ekonomickej zložky v diplomatickej službe. Povinnosti zastupiteľského úradu USA voči firemnej sfére.