Normatívna distribučná spravodlivosť a monopoly - Tokárová, Mária
Analýza vplyvu deformácií trhových štruktúr, resp. jednotlivých monopolov na distribúciu bohatstva. Inštruktážne príklady. Súčasný a priebežný stav distribúcie monopolného zisku na úrovni 3 perc. HNP do čistých aktív jednotlivých majetkových skupín domácností USA v roku 1962.