Náklady na výskum a vývoj v účtovníctve podnikateľov SR a v medzinárodných účtovných štandardoch - Baštincová, Anna
Charakteristika a obsah IAS 38 - Dlhodobý nehmotný majetok. Odpisovanie aktivovaných nákladov na vývoj. Slovenská právna úprava. Porovnanie IAS 38 a slovenskej právnej úpravy.