Systém offshore podnikania - príklad Cyperskej republiky - Chovanová, Adriana
Základné princípy offshore podnikania. Offshore územie a offshore spoločnosť. Klasifikácia offshore území. Offshore podnikanie v Cyperskej republike. Štruktúra offshore spoločností. Možnosti slovenských podnikateľských subjektov v podmienkach offshore podnikania na Cypre.