Inovácie v manažmente, podnikaní - inovačné centrá, inovačné podnikanie - Konečný, Miroslav
Rastúci význam transféru poznatkov vedy a výskumu do praxe najmä v období globalizácie ekonomiky a vzniku nadnárodných spoločností. Vývoj organizačných foriem spolupráce sféry vedeckovýskumnej a hospodárskej praxe. Vznik a vývoj inovačných centier. Základné poslanie inovačných centier, ich systém riadenia, proces výchovy podnikateľov. Inovačné podnikanie. Podpora rozvoja inovačných centier a inovačného podnikania.