Charakteristika vývoje některých ukazatelů makroekonomického prostředí v ČR v 90. letech - Kadeřábková, Božena
Stručný prehľad I. časti analýzy vývoja makroekonomického prostredia v ČR 90. rokov. Komparácia vývoja reálneho HDP a ekonomickej úrovne ČR s tranzitívnymi krajinami a krajinami EÚ. Vývojové etapy transformácie českej ekonomiky. Dynamika vonkajších vzťahov ČR. Charakteristika vývoja hospodárstva ČR v závere 90. rokov. Možný krátkodobý výhľad.