Peková, J.: Veřejné finance - Úvod do problematiky. Praha, Codex Bohemia s.r.o., 1999, 496 s. - Lipták, Juraj
Recenzia na knihu: Peková, J.: Veřejné finance - Úvod do problematiky. Publikácia je zameraná na verejné financie, t.j. na verejné rozpočty a mimorozpočtové peňažné fondy, ktoré slúžia na financovanie verejných statkov vo verejnom sektore.