Agrární zahraniční obchod ČR a analýza salda - Boučková, Bohuslava
Vývojové tendencie celkového zahraničného obchodu ČR v rokoch 1993-1999. Agrárny zahraničný obchod. Teritoriálna štruktúra českého agrárneho zahraničného obchodu. Komoditná štruktúra českého agrárneho obchodu. Štruktúra záporného salda agrárneho zahraničného obchodu.