Veľké posolstvo do sveta prekonajme dogmy a stereotypy v nás samých - Kunik, Jozef
Názory Petra Baláža na to, čo chýba slovenskej ekonomike z pohľadu zahraničia, jeho postoje k privatizácii, podnikaniu, vytváraniu podmienok pre vstup zahraničných investorov a názor na slovenských manažérov.