Táncošová, J.: Inflácia. Bratislava, IURA Edition 2000, 119 s. - Mesárošová, Miriam
Recenzia na knihu: Táncošová, J.: Inflácia. Vymedzenie inflácie a jej meranie. Charakter a druh inflácie. Dôsledky inflácie. Súvislosti medzi infláciou a nezamestnanosťou (Phillipsova krivka). Porovnanie inflácie v tranzitívnych ekonomikách.