Čestný doktorát prof. Raymondovi Barrovi - Gonda, Vladimír
Dňa 18. mája 2000 Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor-honoris causa významnému francúzskemu ekonómovi a politikovi prof. Raymondovi Barrovi. Stručný životopis a prehľad významnej ekonomickej činnosti Raymonda Barra.