Analýza platobnej neschopnosti v poľnohospodárstve na Slovensku - Chrastinová, Zuzana
Platobná neschopnosť poľnohospodárstva SR. Vývoj pohľadávok a záväzkov a ich vplyv na platobnú neschopnosť slovenského poľnohospodárstva. Vznik platobnej neschopnosti. Prvotná a druhotná platobná neschopnosť ako faktor ovplyvňujúci životaschopnosť a ďalší rozvoj poľnohospodárskych podnikov. Námety na riešenie platobnej neschopnosti.