Privatizačné výnosy napomáhajú pokles úrokových sadzieb - Suďa, Pavol
Výška sumy, ktorú musí splatiť MF SR za podnikové úvery, za ktoré sa zaručila vláda. Zdroje, ktoré sa použijú na splatenie úverov. Po zaplatení štátnej záruky sa veriteľom podnikov stáva štát. Použitie výnosov z privatizácie. Priemerné mesačné intervencie Národnej banky Slovenska. Sterilizačné operácie centrálnej banky.