Rezort financií pripravuje pravidlá podnikania nebankových subjektov - Záborský, Ján
Príprava súboru pravidiel pre podnikanie spoločností, ktoré na základe verejného prísľubu zhromažďujú finančné prostriedky od verejnosti. Nebankové subjekty by podľa legislatívneho návrhu boli povinné zverejniť tzv. investičný prospekt, ktorý obsahuje základné parametre prísľubu. Pre nebankové subjekty by malo byť povinné zverejňovanie hospodárskych výsledkov a niektorých ďalších informácií o spoločnosti. Súčasná situácia vo fungovaní nebankových subjektov.