Spaľovanie odpadov - Začková, Katarína
Z obsahu: Na Slovensku chýbajú spaľovne odpadu, jestvujúce sú však nevyužité. Výstavba a prevádzka spaľovní sa riadia environmentálnymi normami. Trendom vo svete je zvyšovanie podielu spaľovania na likvidácii a zhodnocovaní odpadov. Perspektívy spaľovania nemocničného odpadu sú neisté.