Transformačný proces a ekonomika agrárnych podnikov v Slovenskej republike - Grznár, Miroslav
Analýza a zhodnotenie niektorých výsledkov transformácie slovenského poľnohospodárstva, najmä z oblasti vytvárajúcej sa podnikateľskej štruktúry a ekonomickej finančnej situácie podnikov poľnohospodárskej prvovýroby. Zmeny v podnikateľských štruktúrach. Výsledky hospodárskej aktivity a hodnota majetku podnikov. Ekonomická a finančná situácia podnikov. Ekonomické a finančné ukazovatele. Produktivita práce a odmeňovanie v poľnohospodárskych podnikoch.