Demografický vývoj na Slovensku v roku 1998 - Tirpák, Michal
Vývoj obyvateľstva v SR v roku 1998 a porovnanie s predchádzajúcimi rokmi. Zmeny v zložení obyvateľstva podľa veku a rodinného stavu. Uzavreté manželstvá a rozvody. Narodenia a potraty. Úmrtnosť a príčiny smrti. Migrácia, prírastky a počet obyvateľov. Porovnanie populačného vývoja s výsledkami projekcie obyvateľstva za rok 1998 s výhľadom do roku 2005.