Nerentabilná ťažba - Bieliková, Iveta
História ťažby drahých kovov na území Slovenska. Rentabilita ťažby. Lokality, ktoré nie sú v útlmovom programe, ťažba pred rokom 1960. Lokality, kde sa realizoval útlmový program a kde ho ešte treba realizovať. Vývoj základných ukazovateľov banského závodu v Hodruši-Hámroch.