External imbalances, economic growth and convergence: the case of Sub-Saharan Afrika - Workie Tiruneh, Menbere
Vonkajšie nerovnováhy - najzákladnejšie ekonomické problémy rozvojového sveta. Politicko-ekonomické dôvody zahraničnej zadlženosti. Veľkosť a štruktúra zahraničnej zadlženosti Subsaharskej Afriky. Vzťah medzi odlevom kapitálu a zahraničnou zadlženosťou.