V skupine Chemosvitu Svit tretinu z tržieb inkasujú dcéry - Velecký, Milan
Hospodárenie najväčšieho výrobcu obalových fólií na balenie potravinárskych a spotrebných produktov v krajinách SVE Chemosvitu, a.s. Svit v prvej polovici r. 2000. Predaj vyrobeného tovaru na domácom a zahraničnom trhu. Výška zisku, počet zamestnancov. Firma má vybudovanú štruktúru dcérskych spoločností podobnú holdingu. Tržby z predaja obalov. Charakteristika najvýznamnejších dcérskych spoločností.