Rovnováha, stabilita a dynamika hospodárstva z pohľadu ekonomickej teórie - Husár, Jaroslav
Poznatky o rovnováhe v ekonomickej vede (rovnosť agregovaniej ponuky a agregovaného dopytu). Hospodárstvo, jeho stabilita a dynamický rozvoj v ekonomickej teórii. Správanie hospodárstva opísané makroekonomickým modelom.