Zaostávame v budovaní priemyselných parkov - Onuferová, Marianna
Prílev priamych zahraničných investícií na Slovensko dosiahol za prvé štyri mesiace roku 2000 len 50 mil. Sk. Vybrané projekty s účasťou PZI v druhom polroku 2000 v SR. Priemyselné zóny vo svete. Projekty priemyselných zón na Slovensku. Prílev a stav zahraničných investícií na Slovensku a v krajinách V4. Najväčší nefinanční investori v SR. Príčiny nízkeho prílevu PZI na Slovensko.