Boj o zdroje sa ešte nekončí - Pinter, Gejza
Požiadavky na finančné prostriedky zo štátneho rozpočtu pre sektor životného prostredia. Návrh koncepcie nového spôsobu ochrany životného prostredia, jeho základné skupiny.