Daňová politika EU do roku 2005 - Sedmihradský, Milan
Európska rada na svojom summite v portugalskom Feiru rozhodla do konca roka 2002 prijať smernicu, ktorá zavádza jednotnú daň z úrokov v EÚ. Hlavné zámery daňovej politiky Európskej únie v oblasti priamych a nepriamych daní.