Irónia a myslenie irónie v dejinách filozofie (pokus o vymedzenie problému) - Fedorko, Marián
Význam irónie v dejinách filozofie. Chápanie irónie v starovekej gréckej filozofii. Irónia v dielach Kierkegaarda, Hegela, Schlegela, Marxa a Nietzscheho.