Explanačný význam pojmu "implicitná filozofia" - Šulavík, Ján
Charakteristika pojmu implicitná filozofia, používaného najmä v psychoterapeutike. Vplyv implicitnej filozofie na správanie človeka. Rôzne interpretácie implicitnej filozofie, implicitná filozofia a antifilozofický postoj, primárna a sekundárna implicitná filozofia, oscilovanie medzi implicitnou a explicitnou formou filozofie.