Medzinárodný cestovný ruch v roku 1999 - Machurková, Marta
Výsledky prieskumu medzinárodného cestovného ruchu podľa Svetovej organizácie cestovného ruchu (WTO) za rok 1999. Celkové príjmy z cestovného ruchu, celkový počet vycestovaných osôb, najnavštevovanejšie krajiny sveta a krajiny s najväčšími príjmami z cestovného ruchu.