K problematike audítorskej dokumentácie - Nagy, Július
Podstata a význam audítorskej dokumentácie. Obsah, rozsah, formy a náležitosti audítorskej dokumentácie. Základné druhy a rámcová štruktúra audítorskej dokumentácie. Predloha audítorskej dokumentácie.