Operácie s cennými papiermi, účtovanie a zdaňovanie cenných papierov v podnikateľských subjektov - Plavčanová, Viera
Obchodovanie a operácie s cennými papiermi podľa zákona č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch. Úprava účtovania cenných papierov u podnikateľov podľa zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení neskorších predpisov a Účtovnej osnovy a postupov účtovania pre podnikateľov.