Duševné vlastníctvo z pohľadu zákona o daniach z príjmov - Kováčová, Zdenka
Členenie práv k duševnému vlastníctvu. Priemyselné práva. Autorské práva k literárnym, vedeckým a umeleckým dielam. Ostatné práva, ktoré sú príbuzné priemyselným právam. Zdaňovanie príjmov získaných z poskytnutia práva na použitie alebo z použitia príslušného práva k duševnému (intelektuálnemu) vlastníctvu. Oceňovanie a odpisovanie nadobudnutých práv k duševnému vlastníctvu - k nehmotnému (investičnému) majetku. Praktické príklady.