Dôsledky sprísnenia podmienok zdaňovania príjmov z predaja bytov - Fehér, Július
Sprísnenie podmienok zdaňovania príjmov z predaja bytov nadobudnutím účinnosti nového zákona o daniach z príjmov (ZDP). Zmeny v právnej úprave oproti stavu pred 1.1.2000. Niektoré problémy pri novej právnej úprave zdaňovania predaja bytov. Praktické príklady.