Zmeny v odpisovaní investičného majetku - Vojtíšková, Anna
Zmeny v zákone o daniach z príjmov v oblasti odpisovania investičného majetku. Zvýšenie limitu vstupnej ceny hmotného majetku na 20 000 Sk. Sprísnenie pojmov samostatná hnuteľná vec a súbor hnuteľných vecí. Rozšírenie kategórie "iný majetok". Zmeny v odpisovaní hmotného majetku. Prerušenie a predĺženie doby odpisovania. Ročný a polročný daňový odpis. Zmeny v kategórii majetku vylúčeného z odpisovania. Odpisovanie obecného majetku. Odpisovanie prenajatého majetku. Odpisovanie majetku v spoluvlastníctve.