Spôsob zaraďovania zamestnancov rozpočtovej sféry do platových tried - Rosenbergerová, Alžbeta
Zaraďovanie zamestnancov rozpočtovej sféry do platových tried. Kvalifikačné predpoklady (stupeň) vzdelania a kvalifikačné požiadavky. Zaraďovanie vedúcich zamestnancov. Zaraďovanie absolventov škôl. Osobitný postup pri zaraďovaní. Charakteristiky platových tried. Katalóg pracovných činností.