Komentár k poslednej novelizácii zákona o DPH - Zuziková, Alena
Posledná schválená novelizácia zákona o dani z pridanej hodnoty (DPH) bola prijatá najmä z dôvodu prijatia novelizácie zákona o konkurze a vyrovnaní, ktorá spolu s novelizáciou zákona o DPH nadobudla účinnosť od 1.8.2000. Komentár k jednotlivým zmeneným ustanoveniam zákona č. .../2000, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.