Carrefour chce byť slovenský - Augustín, Martin
História spoločnosti Carrefour. Vývoj po fúzii so spoločnosťou Promodes. Súčasnosť Carrefouru. Politika spotrebiteľského správania sa v Carrefoure prispôsobuje každej krajine. Vzťahy s dodávateľmi. Strategické piliere spoločnosti Carrefour.