Efektívne riadenie vzťahu so zákazníkom - cieľ alebo prostriedok? - Čechvala, Radovan
Spôsob dosiahnutia úspechu spoločnosti spočíva najmä v schopnostiach predbehnúť konkurenciu a tie sa líšia v závislosti od stupňa vývoja daného trhu. Tri hlavné stupne vývoja trhu: výrobou kontrolovaný trh, predajom kontrolovaný trh a potrebami zákazníka kontrolovaný trh. Vplyv lojality zákazníkov na zisk spoločnosti. Etapy budovania vzťahu so zákazníkom.