Hypermarkety - proces nevyhnutný - Kárász, Pavol
Prognostické úvahy ohľadom vývoja slovenského obchodu. Základom prežitia obchodných organizácií popri hypermarketoch bude nižšia marža a vyšší obrat. Faktory ovplyvňujúce obchod. Spomalený hospodársky rast SR. Vplyv štátu na zvyšovanie cien. Zmeny spôsobené vstupom hypermarketov na trh a východiská prežitia menších obchodníkov. Prognóza vývoja cien.