Osobitosti účtovania v bankách - Petrjánošová, Božena
Bankové účtovníctvo vychádza zo zákona č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Príčiny osobitného systému bankového účtovníctva. Podstata vedenia bankového účtovníctva. Základ systému bankového účtovníctva - všeobecné ustanovenia.