Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa autorský zákon
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa autorský zákon. Navrhovaná úprava obsahuje ustanovenia, ktorých cieľom je implementovať do národného právneho poriadku ustanovenia zmlúv v záujme posilnenia a kvalitatívneho zlepšenia prostriedkov právnej ochrany nositeľov práv voči osobám, ktoré konajú spôsobom poškodzujúcim ich záujmy, či už napríklad zásahmi do informácií na správu práv alebo výrobou zariadení, ktoré odstraňujú pôsobenie technologických opatrení.