Manažment transformácie slovenského zdravotníctva: jedna z príčin zlyhávania reformy? - Nemec, Juraj
Hlavné kroky reformy zdravotníctva v SR. Základné inkonzistencie v manažmente reformy. Podstata, kvalita fungovania a ciele manažmentu reformy. Príčiny zlyhávania reformy slovenského zdravotníctva.