Mzdy v České republice v letech 1990-1998 - Dvořáková, Zuzana
Zmena príjmovej štruktúry českej ekonomiky v dôsledku privatizácie a procesu transformácie. Vývoj miezd a produktivity práce. Vývoj mzdovej štruktúry. Rozdelenie miezd medzi zamestnancami. Mzdové podmienky žien. Mzdové postavenie žien vo vybraných vyspelých krajinách.