Bariéry efektívnosti reprodukčného procesu v agrárnom sektore Slovenskej republiky - Grznár, Miroslav
Analýza reprodukčného procesu v poľnohospodárskych podnikoch v SR. Zmeny v štruktúre a v objeme fixného kapitálu. Reprodukčný proces a jeho zdroje. Reprodukčný proces vyjadrený pomocou parametrov jeho produktívnosti a efektívnosti. Štatistické vyhodnotenie niektorých vzťahov pomocou koeficienta korelácie.