Faktory pôsobiace na mieru zadlženosti slovenských podnikov - Polavková, Jana
Vývoj a súčasný stav finančnej štruktúry slovenských podnikov. Makroekonomické, legislatívne a inštitucionálne faktory pôsobiace na finančnú situáciu slovenských podnikov. Analýza vplyvu vybraných podnikových faktorov na mieru zadlženosti vzorky slovenských priemyselných akciových spoločností (metóda viacnásobnej regresnej analýzy, metóda korelačnej analýzy).