Obchodní jednání a národní zvyklosti: Kolumbie - Kohák, František
Základné informácie o Kolumbii. Obchodné jednania v Kolumbii. Pracovné návyky kolumbijcov. Mentalita a vzťahy medzi ľuďmi. Význam času. Verbálna a neverbálna komunikácia. Obliekanie a vzhľad typický pre Kolumbiu. Jedlo a stolovanie. Význam viery a kultúrne zvláštnosti Kolumbie.