Obchodní cesty: Polsko - Rak, Tomáš
Základné demografické údaje Poľskej republiky. Členstvo Poľska v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, špecifiká obchodného jednania, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Poľska.