Karvaš, Imrich: Základy hospodárskej vedy - Hlavatý, Egon
Recenzia publikácie Karvaš, Imrich: Základy hospodárskej vedy. Bratislava: VEDA, vydavateľstvo SAV 1999. 644s. Dielo má široký syntetizujúci záber a pohľad na celú oblasť národohospodárskej vedy.