Likvidácia obchodných spoločností - Kaletová, Viera
Výklad niektorých právnoekonomických problémov súvisiacich s likvidáciou firmy. Ustanovenia Obchodného zákonníka upravujúce likvidáciu obchodných spoločností. Likvidátor obchodnej spoločnosti. Priebeh likvidácie. Časový postup likvidácie. Ukončenie likvidácie. Účtovanie počas likvidácie. Príklad účtovania obchodnej spoločnosti v likvidácii. Schéma účtovania.