Novela zákona o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Úplné znenie zákona č. 246/2000 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov s komentárom. Účinnosť zákona od 1.8.2000.