Novela zákona o správe daní a poplatkov - Sabová, Helena
Úplné znenie zákona č. 240/2000 Z.z., ktorým sa mení dopĺňa zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov s komentárom. Novela zákona nadobúda účinnosť 1.8.2000.