Novely zákonov o spotrebných daniach - Šubík, Peter
Úplné znenie noviel zákonov o spotrebných daniach s komentárom: Zákon č. 250/200 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 310/1993 Z.z. o spotrebnej dani z piva. Zákon č. 251/2000 Z.z., ktorý sa mení a dopĺňa zákon č. 309/1993 Z.z. o spotrebnej dani z vína. Zákon č. 252/2000 Z.z., ktorý sa mení a dopĺňa zákon č. 229/1995 Z.z. o spotrebnej dani z liehu. Zákon č. 253/2000 Z.z., ktorý sa mení a dopĺňa zákon č. 312/1993 Z.z. o spotrebnej dani z tabaku a tabakových výrobkov. Zákon č. 254/2000 Z.z., ktorý sa mení a dopĺňa zákon č. 316/1993 Z.z. o spotrebnej dani z uhľovodíkových palív a mazív. Novely zákonov nadobúdajú účinnosť 1.8.2000.